Een betaald artikel op artikelwebsite plaatsen.

Uw artikel prominent zichtbaar door de uitgelichte afbeelding. Want een zichtbaar betaald artikel staat garant voor succes.

Met prominent aanwezig bedoelen wij dat uw artikel een uitgelichte afbeelding krijgt. U mag het artikel voorzien van maximaal 5 backlinks in plaats van 2. En op elke sidebar van elk afzonderlijke pagina krijgt u een vermelding van 3 regels met daarin nogmaals een backlink. De kosten voor een betaald artikel bedraagt slechts €5,- Maak een account aan. Dat kunt u rechtsboven in de sidebar vinden. Bestel een betaald artikel. Reken af via iDeal en plaats uw artikel. 

Wat krijgt u allemaal voor €5,-

Voor maar €5,- koopt u dus een artikel met 5 backlinks, een uitgelichte afbeelding in uw bericht en een kort bericht van 3 regels in een widget in de sidebar van elke pagina en bericht. Een betaald artikel zorgt er voor dat elke bezoeker van onze website de afbeelding (met alt-tekst) en links naar uw product of website in één oogopslag ziet en nieuwsgierig maakt!

Een artikel met uitgelichte afbeelding.

Deze uitgelichte afbeelding is zichtbaar op het overzicht van de artikelpagina en valt daarom enorm op. Bezoekers vragen zich namelijk af hoe het kan dat het ene artikel wel een uitgelichte afbeelding heeft en het andere artikel niet. Tevens geeft de afbeelding een extra boost aan de ranking van uw website. Want de afbeelding zal worden voorzien van een ‘alt’ tekst.

Een artikel in de sidebar.

Voor een betaald artikel krijgt u extra 3 regels en een backlink naar uw website. Dit korte artikel is terug te vinden in elke sidebar. Maar ook op alle andere pagina’s en berichten van deze artikelwebsite! En dat zijn er héél veel. Dus automatisch krijgt u het aantal links dat gelijk is aan het aantal pagina’s en berichten van deze website bij elkaar. Hoe meer artikelen zich op deze artikelwebsite bevinden hoe meer uw artikel linkjes krijgt. En dat zijn er tot nu toe meer dan 500.

Wilt u meer weten over een betaald artikel? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.