Betaald artikel plaatsen – Artikel marketing

Een betaald artikel op artikel website plaatsen

Een betaald artikel schrijven. #1 Artikel marketing.

Uw geschreven artikel wordt prominent zichtbaar door de uitgelichte afbeelding. Want op deze artikel marketing website staat een betaald geschreven artikel garant voor succes en krijgt uw website een flinke SEO boost!  Een artikel die uw website hoger laat ranken in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google en Bing. Dus artikel marketing met rendement.

En met uw artikel prominent zichtbaar bedoelen wij dat uw geschreven artikel een uitgelichte afbeelding krijgt. Uw artikel zal “Sticky” zichtbaar zijn en mag worden voorzien van maximaal 4 backlinks in plaats van 2. En op elke sidebar van elk afzonderlijke pagina krijgt u een vermelding van 3 regels met daarin nogmaals een backlink. In totaal krijgt u dus 5 backlinks naar uw product of dienst op uw website. De kosten voor een betaald artikel schrijven bedraagt slechts €5,  Bestel een betaald artikel. Reken af via iDeal en schrijf uw artikel. *Wij doen de rest.

*Wij maken gebruik van Google Webmaster Tools en Bing Webmaster Tools. Hiermee zorgen wij er voor dat uw artikel ook daadwerkelijk geïndexeerd wordt.

Hoeveel backlinks  voor €5.-

Voor maar €5,- koopt u dus een artikel met 4 backlinks, een uitgelichte afbeelding in uw bericht en een kort bericht van 3 regels in een widget in de sidebar van elke pagina en bericht. Een betaald artikel zorgt er voor dat elke bezoeker van onze website de afbeelding (met alt-tekst) en links naar uw product of website in één oogopslag ziet en nieuwsgierig maakt!

Een artikel schrijven over uw product of dienst met uitgelichte afbeelding.

Deze uitgelichte afbeelding is zichtbaar op het overzicht van de artikelpagina en valt daarom enorm op. Bezoekers vragen zich namelijk af hoe het kan dat het ene artikel wel een uitgelichte afbeelding heeft en het andere artikel niet. Tevens geeft de afbeelding een extra SEO boost aan de ranking van uw website. Want de afbeelding zal worden voorzien van een ‘alt’ tekst.

Een kort artikel van 3 regels in de sidebar met backlink.

Voor een betaald artikel krijgt u extra 3 regels en een backlink naar uw website. Dit korte artikel is terug te vinden in elke sidebar. Maar ook op alle andere pagina’s en berichten van deze artikel website! En dat zijn er héél veel. Dus automatisch krijgt u het aantal links dat gelijk is aan het aantal pagina’s en berichten van deze website bij elkaar. Hoe meer artikelen zich op deze artikel website bevinden hoe meer uw artikel linkjes krijgt. En dat zijn er tot nu toe meer dan 500.

En Last But Not Least.

Uw artikel zal worden gepubliceerd op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/groups/artikelmarketing

Begin Nu en schrijf een artikel met 5 backlinks.