gratis artikel plaatsen

Gratis artikel plaatsen.

Een gratis artikel plaatsen op deze website zorgt voor een betere vindbaarheid in zoekmachines. Als u gebruik maakt van artikel marketing op deze gratis artikel website geeft u uw website een enorme boost.

Een gratis artikel plaatsen op deze artikel website zorgt u er voor dat uw website beter gevonden gaat worden in de zoekresultaten van zoekmachines. Dat noemt men artikel marketing. Wij hebben aantoonbare gegevens verzameld om dat te kunnen bewijzen.

Om u een voorbeeld te geven. Een gratis artikel publiceren op deze artikelwebsite met daarin 2 gratis backlinks naar uw website zorgt er voor dat uw artikel een goede positie in de zoekresultaten van een zoekmachine zal krijgen. De schrijver van het gratis artikel moet minimaal 300 woorden gebruiken. Tussen deze 300 woorden moet een aantal keer de zoekwoorden verwerkt zijn waarmee u wilt dat uw artikel gevonden gaat worden.

Binnen 24 uur uw gratis artikel online en terug te vinden in Google.

De reden dat uw gratis artikel een goede ranking heeft komt omdat wij gebruik maken van Google Webmaster Tool. Wij laten elk artikel op deze artikel website indexeren bij zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor is uw gratis artikel binnen 24 uur terug te vinden in de zoekresultaten.

U kunt ook kiezen voor een betaald artikel!

Met een betaald artikel op deze artikel website is uw artikel prominent aanwezig op elke pagina! Een betaald artikel bestaat uit 2 vermeldingen.

  • Een artikel met uitgelichte afbeelding
  • Een artikel in de sidebar van elke pagina van deze artikel website (700+)

Een betaald artikel met uitgelichte header-afbeelding.

Voor maar €1,- uw artikel met uitgelichte afbeelding prominent aanwezig op onze artikel website. Tevens is uw artikel Sticky. Dat wil zeggen altijd bovenaan en zichtbaar op de eerste pagina!

sticky artikel op artikelwebsite

Een artikel in de sidebar van elke pagina van deze artikel website.

Een artikel in de sidebar van deze artikel website betekend een tekstblokje van 3 regels met daarin opgenomen een link naar uw website. De grote kracht van dit tekstblokje is dat deze op al onze pagina’s aanwezig is. En dat zijn er ondertussen al 700+. Dat betekend dus ruim 700 vermeldingen op het internet van uw website!

betaald artikel plaatsen

Kiezen voor een betaald artikel op deze artikel website is dus zeker het overwegen waard. En voor de kosten hoeft u het niet te laten. Want voor maar €1,- staat uw artikel 6 maanden lang op nummer 1! Een gratis of betaald artikel plaatsen (Artikel marketing) wordt vaak toegepast als SEO strategie. Veel webdesigners maken daar succesvol gebruik van. Wanneer u meer wilt weten over een goede SEO strategie voor uw website kunt u vrijblijvend een mail sturen naar info@jcmwebdesign.nl.