Birkenstock Arizona

Voor de heren die vaak last krijgen van hun voeten is er vanaf nu goed nieuws. Misschien heb je al honderden schoenen geprobeerd, maar blijf je toch last krijgen van dat knellend gevoel als je 5 kilometer hebt gestapt of gewoon van te werken. Dat knellend gevoel heb je als de schoenen te dicht tegen de schoenwanden aanzit. Helaas is er weinig aan te doen, maar je kan wel een goed paar Birkenstock Arizona bij Belder Schoenen aanschaffen die speciaal voor mannen werd vervaardigd. De sandalen zijn open en hierin zullen je voeten geen last krijgen omdat ze te nauw zitten in de schoen. Ga vanaf nu gerust op reis en durf een lange wandeling te maken met Arizona.

Birkenstock en haar lange geschiedenis

Al sinds 1774 is Birkenstock in Duitsland druk in de weer om de mensen de perfecte schoen aan te bieden tegen een betaalbare prijs. Vroeger zo’n 15 jaar geleden wilde niemand Birkenstock in huis halen omdat ze te oubollig waren en de schoenen waren niet meer die tijd. Men besloot in Duitsland om het roer om te gooien en vanaf nu wel mee te gaan met hun tijd. Als resultaat dus dat het bedrijf zeer geliefd is onder jonge mensen. Als het mooi weer zullen de mensen geneigd zijn om hun voetjes te laten meegenieten van de zon. De sandalen zijn geschikt voor lange wandelingen en ideaal voor op het strand. Het voordeel aan de Birkenstock Arizona is dat je een ontzettend grote keuze hebt van kleuren en groottes. Je betaalt een eerlijke prijs en je krijgt een jarenlange garantie voor de beste kwaliteit en gezonde voeten.

Assortiment Arizona van Birkenstock

De collectie van Arizona wordt enkel door mannen gedragen en dit komt vanwege de ruwere afwerking op de bovenkant van de sandalen. Bij de vrouwen zijn de riempjes heel losjes en fijntjes en voor mannenvoeten zijn de riempjes breder en steviger. De slippers van Birkenstock Arizona hebben allemaal 2 banden over de voet die van rundleer werden gemaakt. Zo heb je een uiterste beste kwaliteit in huis. Je kunt kleuren bemachtigen zoals zwart, bruin, blauw, donker blauw, beige enzovoorts.