de nieuwe Macbook Pro kopen?

De nieuwe Macbook Pro ziet er niet alleen goed uit, maar is ook verschrikkelijk snel. De laptop draait op de nieuwste kaby lake processor. Het grootste pluspunt is de ondersteuning voor 32GB werkgeheugen. Dit was een kritiek puntje op de vorige versie, maar dit hebben ze toch aangepast. De nieuwe macbook pro’s zijn hier al te bestellen. De prijzen variëren van €1.499 voor het goedkoopste 13-inch model tot €3.299 voor de duurste 15-inch variant.

 

Waarom een nieuwe Macbook Pro kopen?

De nieuwe Macbook Pro is natuurlijk sneller dan de voorgaande versies. Ook is hij energie zuiniger en heeft hij een langere batterij duur!

 

Wat de videokaart betreft, in de basisversie van de 13-inch Macbook Pro zit een Intel Iris Plus Graphics 640. In de duurdere versie zit een Intel Iris Plus Graphics 650. In de 15-inch Macbook Pro zit een Radeon Pro 550 met 2GB videogeheugen. Ook deze heeft een uitbreidingsoptie met de Radeon Pro 560. Deze videokaart heeft 4GB aan videogeheugen.

 

Op deze site staan de laatste prijswijzigingen en informatie over het bestellen van een macbook. Van de laagste prijs tot alle informatie in de puntjes uitgelegd. Ook is er de maandelijkse aanbieding. Dit is de beste deal in die maand voor het kopen van een Macbook.

 

Geen windows laptop?

De Macbooks draaien op het Mac OS X besturingssysteem. Dit is het meest gebruiksvriendelijke en snelle systeem wat er is. Voor vele studenten en/of webdevelopers is dit het beste systeem. Ook komt Apple regelmatig met updates waardoor het systeem alleen maar sneller en beter wordt.

 

Apple staat bekend om het goede uiterlijk van de producten. Alles ziet er top uit tot in de puntjes. Dit zie je aan de afwerking van de producten. Ook is Apple een merk voor de status. Het brengt iets met zich mee. En iedere keer flikt Apple het weer om een wereld product neer te zetten.