Uw doelgroep bereiken via Facebook

Steeds vaker gaan bedrijven over op de moderne invulling van Social Media Marketing. Doorgaans begeeft de doelgroep zich op Social Media, reden waarom bijna alle bedrijven inmiddels een Facebook pagina hebben. Open communicatie en de mogelijkheid tot het delen en sociale interactie. Dicht bij je doelgroep staan en met de tijd meegaan. Facebook is hierbij het meest gebruikte platform, ook vanwege de diverse mogelijkheden. Benut daarom de kansen van de moderne digitale wereld en kom in direct contact met uw doelgroep via Facebook adverteren.

De vele voordelen van Facebook adverteren

  • Facebook advertenties zijn goedkoper dan Google Adwords advertenties.
  • Bereik een specifieke doelgroep op basis van verschillende demografische of geografische criteria. Bereik een bepaalde leeftijdsgroep of mensen met een bepaalde interesse. Of richt je alleen op een regionaal gebied.
  • Combineer visuele input met tekstuele content. Gebruik bijvoorbeeld video’s en afbeeldingen voor gerichte advertenties.
  • Bind mensen op uw Social Media kanaal in de vorm van meer volgers en likes. Creëer een Social Buzz.
  • Als u eenmaal uw publiek hebt gebonden aan je Facebook pagina dan kun je via gratis communicatie ook je doelgroep blijven bereiken.

Welke Facebook invullingen zijn mogelijk?

Offsource Internetdiensten helpt u bij het opzetten, monitoren en managen van Facebook advertentie campagnes. Dankzij onze vergaande ervaring met Facebook adverteren weten precies welke advertentie het meeste bereik genereert, maar ook welke soort advertenties goed werken voor uw doelgroep. Bereik uw doelgroep met een acceptabel budget.

Social Media beheer

Offsource kan de gesponsorde Facebook advertenties beheren, maar het is ook mogelijk om het reguliere Social Media beheer voor onze rekening te nemen. Dit betekent het onderhouden van contact met uw doelgroep en het plaatsen van regelmatige updates. Als adverteerder hoeft u dan alleen het beeldmateriaal aan te leveren. Wij zorgen voor de rest en waarborgen dat uw budget zo effectief mogelijk wordt besteed.