Backlink op een startpagina plaatsen

Waarom je op deze startpagina een backlink zou moeten zetten.

Iedereen wil dat zijn of haar website een goede positie in de zoekresultaten van zoekmachines krijgt. Daar komt veel bij kijken. Er spelen heel veel factoren mee die voor een goede notering zorgen.

  • Linkbuilding (backlinks)
  • Een snelle website
  • Een goede hosting
  • Goede S.E.O.

Backlinks.

Linkbuilding is een bewezen tactiek om er voor te zorgen dat jouw website beter scoort dan die van anderen. Hoe kan je backlinks verzamelen? Zorg er voor dat een linkje van jouw website op andere websites komt te staan. En het liefst op websites die enige relevantie hebben met die van jou. Daarbij hoort ook een backlink op een startpagina zetten.

Een backlink op een startpagina plaatsen heeft echt zin. Sommige SEO specialisten denken van niet maar wij zijn daar niet van overtuigd. Kijk maar eens naar de website Starpagina.nl. Deze startpagina heeft een uitstekende PA en DA waarde en is al jaren terug te vinden in de top.

Een snelle website.

Een snelle website is van belang als je goed wilt ranken met jouw website. Zorg er altijd voor dat je de juiste plug-ins gebruikt. Zorg er ook voor dat deze niet gaan conflicteren met elkaar. Dat vertraagt de website enorm. Ook een heel zwaar thema is niet aan te raden.

Een goede Hosting.

Snelle hosting wordt steeds belangrijker. Een zoekmachine hecht daar veel waarde aan. Google bijvoorbeeld wil dat hun klanten snel hun content te zien krijgt. Een snelle hosting van je website zal er voor zorgen dat de website snel geladen wordt.

Goede S.E.O.

Goede SEO toegepast op een website zal er zeker voor zorgen dat een website goed zal ranken.

Linkbuilding door een backlink op een startpagina te plaatsen heeft dus zeker zin. Plaats een gratis backlink op onze startpagina en neem de proef op de som.