Kinderondergoed

In de webshop van ikwilondergoed.nl vindt u een ruime keuze in ondergoed dames en kinderondergoed. Het belangrijkste aspect van kinderondergoed is dat het lekker moet zitten en goed past. Kinderen zijn erg beweeglijk, een afgezakte onderbroek is dan ook erg hinderlijk. Het materiaal van kinderondergoed moet ook natuurlijk aanvoelen, zodat het als het ware niet gevoeld wordt. Ook moet het materiaal mooi blijven bij veelvuldig wassen, want een ongelukje bij een kind kan zomaar gebeuren.  Voor de jongens voeren wij het merk Ten Cate en voor de meisjes naast Ten Cate ook Boobs & Bloomers en Funderwear.

Het verschil tussen meisjes- en jongensondergoed.

Het zal u niet verbazen misschien, maar er is een wezenlijk verschil tussen jongens en meisjes ondergoed. De meisjes hebben duidelijk andere wensen dan onze jongens. Opvallend bij de meisjes is het kleurgebruik. Roze is de absolute favoriet. Vrolijke dessins voeren de boventoon. Voor de meisjes bieden wij hemdjes met spaghettibandjes of normale bandjes, setjes bestaande uit een hemdje en een slipje, shorts en bh-tjes met cup AA of A.
De voorkeur van de jongens gaat uit naar stoere hemden en leuke boxershorts. Hier zie je meer de donkere kleuren en de streep dessins. Hemdjes en boxershorts zijn los te verkrijgen en dus met elkaar te combineren.

Ondergoed voor dames en heren

Uiteraard hebben wij bij ondergoed online een ruime collectie aan dames- en herenondergoed naast de ondermode voor kinderen. Voor dames bieden wij slips en strings, bh’s (ook sport bh’s), hemden en t-shirts en boxers en hipsters. Corrigerend ondergoed wordt ook steeds vaker gedragen door de vrouw van nu. Ideaal onder een strakke jurk. Het zit comfortabel en is niet zichtbaar. Voor de heren hebben wij een ruimte selectie gemaakt in boxershorts. Stoere of uitdagende prints zijn helemaal van nu. Ze hebben verschillende lengtes pijpen en zijn bijzonder comfortabel om te dragen.