Mitsubishi Outlander PHEV: het beste van twee werelden

Artikel website en linkbuilding

Als u op zoek bent naar een auto die het beste van twee werelden biedt, is de Mitsubishi Outlander PHEV perfect voor u! Deze auto geeft u alle kracht en prestaties van een traditionele benzine-aangedreven auto, met het extra voordeel dat u kunt rijden op elektriciteit. De Outlander PHEV is ook een goede keuze als u op zoek bent naar een groene auto; hij produceert geen uitstoot wanneer u op elektrische energie rijdt!

Bereik Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is een plug-in hybride SUV die een indrukwekkende actieradius biedt van zo’n 54 kilometer op alleen elektrische aandrijving. De Mitsubishi Outlander PHEV wordt aangedreven door een 2.0-liter viercilinder motor en een elektromotor, die samenwerken om tot 195 paardenkracht te produceren. De Outlander PHEV is ook voorzien van Mitsubishi’s Super All-Wheel Control (S-AWC) systeem, dat een uitstekende tractie en wegligging biedt op alle soorten wegen en in alle weersomstandigheden. Het is een plug-in hybrid, dit betekent dat je hem kunt aansluiten op een externe stroombron zoals, een laadpaal of stopcontact. De laadkabel voor de Mitsubishi Outlander is een type 1 of type 2 laadkabel. De uitvoering van 2019 of eerder maken gebruik van een type 1 laadkabel en hebben een laadvermogen van 3,7 kW. De nieuwere modellen hebben een laadvermogen tot 11 kW en maken gebruik van een type 2 laadkabel.

Hoe zuinig is de Mitsubishi Outlander PHEV

De Mitsubishi Outlander PHEV is een erg zuinige auto. Hij haalt zo’n 1,9 liter per 100 kilometer. Niet voor niets is de Mitsubishi Outlander de meest verkochte plugin hybrid van de afgelopen jaren. Als je een zuinige auto zoekt die je op de lange termijn geld bespaart, is de Mitsubishi Outlander PHEV een prima optie.

Over het geheel genomen is de Mitsubishi Outlander PHEV een prima keuze voor iedereen die een auto zoekt met het beste van twee werelden. Als je een krachtige en efficiënte auto zoekt die ook milieuvriendelijk is, is de Outlander PHEV perfect voor jou! Bedankt voor het lezen en kom zeker binnenkort nog eens terug