Outdoor LED schermen

Tegenwoordig zijn er veel manieren om je te naar buiten toe te presenteren. Je kunt traditioneel een spandoek of een bord buiten zetten, maar er zijn nu ook modernere manieren. Een daar van zijn outdoor led schermen. Dit zijn zoals de woorden al doen vermoeden led schermen die speciaal gemaakt zijn om buiten te kunnen staan. Vaak zijn deze led schermen goed behuisd en afgesloten door een zogeheten klimaatkast. Deze klimaatkast zorgt er voor dat wanneer het in de zomer er heet is het led scherm niet overhit raakt, maar als het er koud is in de winter zorgt de kast er voor dat het scherm genoeg verwarmt wordt. Verder is de klimaatkast gemaakt van materiaal dat tegen elk soort type neerslag kan, regen of sneeuw, koud of warm, het led scherm blijft gewoon aan!

Er zijn verschillende toepassingen denkbaar voor een outdoor led scherm. Als bedrijf kun je het scherm bijvoorbeeld helemaal voor aan langs de weg plaatsen. Je kunt de content op het scherm bepalen door middel van narrowcasting. Hetgeen wat getoond wordt verander je zelf snel en makkelijk van binnen. Ideaal dus. Narrowcasting (ook wel digital signage genoemd) wordt niet alleen gebruikt voor led schermen die buiten staan, maar bijvoorbeeld ook bij schermen die in winkelcentra staan.

Je kunt bijvoorbeeld een promotiefilmpje van je bedrijf laten zien, slides met informatie over wat je bedrijf voor service aanbiedt of gewoon mooie foto’s van projecten die je hebt uitgevoerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Sommige bedrijven laten bijvoorbeeld een klok en temperatuur zien om de aandacht van de klant te trekken. Het ziet er in ieder geval indrukwekkend en futuristisch uit.

Bij Jeroen Faas Audiovisuele Dienstverlening kunt u outdoor led schermen kopen en huren. Dit bedrijf kunt uw product helemaal op maat maken, zodat deze helemaal aan uw eisen voldoet. Door de de vele jaren ervaring en expertise in verschillende velden is dit de ideale partner.