Stedentrip met de trein maken?

Wilt u binnenkort een leuke Europese stad bezoeken? Bij ons kunt u de populairste bestemmingen binnen Europa eenvoudig, snel en goedkoop bezoeken. Een treinreis naar bijvoorbeeld Keulen, Dusseldorf of Antwerpen is al te boeken vanaf € 19,- en een hotelovernachting al vanaf € 25! Op deze manier wordt uw stedentrip met de trein wel heel voordelig!

 

In 2016 een stedentrip met de trein maken?

Wilt u in de eerste helft van 2016 een stedentrip met de trein maken? Dan raden wij u aan om nu alvast te kijken. Een leuke stedentrip bereidt u goed voor, zodat u niet voor verassingen komt te staan, precies weet wat u gaat bezichtigen en alles volgens planning verloopt. Daarbij zijn er op internet een hoop reistips te vinden en kunt u vooraf nog vragen stellen. Op deze manier haalt u het maximale uit uw stedentrip en mist u niets!

Vroegboekkorting

Wanneer u 82 tot 90 dagen van tevoren boekt profiteert u van vroegboekkorting. Dit is de tweede reden om nu alvast te beginnen het met plannen van uw stedentrips in de eerste helft van 2016!

Acties

Er zijn regelmatig treinkaartjes acties voor buitenlandse treinreizen. Op deze manier betaalt u het minimale tarief en bespaart u geld om op uw citytrip uit te geven. Ideaal toch? Bezoek regelmatig onze website, Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief.

Mobiele app!
Tevens is er een mobiele app beschikbaar, waarmee de aanbiedingen/acties naar u toe worden gebracht! Wilt u niets missen en goedkoop met de trein reizen? Dan is deze mobiele-app een must-have!