Een vakantie naar Thailand boeken?

Een vakantie naar Thailand.

Een vakantie naar Thailand boeken? Het Aziatische land is qua toerisme sterk in opkomst. Het land richt zich daarom ook helemaal in op toerisme en een groot deel van haar economie hangt hier vanaf. De hoofdstad is inmiddels een van de meest bezochte steden ter wereld.

Backpacken in Thailand

Thailand is ontzettend populair onder backpackers. Het is een typisch backpackland en niet zonder reden. Thailand is een ontzettend goedkoop land. Als backpacker kun je voor 25 euro per dag helemaal uit je dak gaan. Een goede kamer om te overnachten kost maar 6 euro per dag. Perfect voor de backpacker en/of voor de student.

Veel feesten in Thailand

Thailand, en dan met de name de hoofdstad Bangkok, staat bekend om haar uitgaansleven. Er zijn clubs voor allerlei soorten mensen. Iedereen kan zich dus vermaken in Bangkok. Echter zijn er ook clubs met de bekende ladyboys. Hier wil je misschien liever uit de buurt blijven. Ook kun je naar de full moon parties gaan. Heerlijk feesten op hagelwitte stranden. Dit wordt jaarlijks bezorgd door mensen uit verschillende landen. Multi-culti dus!

Vriendelijke bevolking

De mensen uit Thailand zijn ontzettend vriendelijk. Veel mensen staan positief in het leven en brengen dat ook over op de toeristen. Het is niet netjes om ‘nee’ te zeggen in de Thaise cultuur. Iemand die je de verkeerde kant op stuurt zal dan ook niet gebeuren.

Altijd mooi weer in Thailand

We sluiten dit blogbericht af met het mooie weer in Thailand. Thailand heeft temperaturen van gemiddeld 31 graden Celsius. Zeker niet verkeerd. Check van te voren wel altijd even of je in het regenseizoen gaat of in het droge seizoen. Dit kan verschillen per gebied. Dus bereid je goed voor op je reis. Bekijk maar eens de site van Thailand Ontdekken. De website biedt voldoende informatie over Thailand met allemaal verschillende onderwerpen.