Verspreid uw reclame drukwerk huis aan huis

Folders en flyers verspreiden aan huis

Via onze website huisaanhuisflyers.nl kunt u in enkele eenvoudige stappen folders en flyers verspreiden aan huis. Wij drukken standaard hoogwaardige dubbelzijdig en in full color. U heeft de keuze uit diverse papiersoorten en formaten. Kleine en grote oplages, bij ons kan het allemaal! In onze online berekening ziet u tevens direct wat het kost om uw reclame-uiting te verspreiden in uw geselecteerde wijk. Wij verspreiden uw reclamedrukwerk door heel Nederland. Voor de meest aantrekkelijke prijzen en een vast contactpersoon. Wij werken met staffelkorting, dit betekent dat hoe hoger de aantallen, hoe scherper de prijzen! Voor de exacte bezorgtijden, data en andere informatie omtrent het bezorgen van uw drukwerk verwijzen wij u naar onze website.

Stap 1:                  Selecteer allereerst het aantal flyers en/of folders dat u wilt verspreiden. De prijzen zijn gebaseerd op het drukken (dubbelzijdig full colour) en het verspreiden van uw flyer/folder. Er geldt een minimale afname van 10.000 stuks.

Stap 2:                  Vul het postcodegebied in waar u uw flyers/folders wilt verspreiden. U kunt ook gebruik maken van ons selectiesysteem, of eenvoudig een csv bestand uploaden. U wilt namelijk graag dat uw reclame uiting op de juiste plek terecht komt. Via ons unieke selectiesysteem klikt u simpelweg het gebied aan waar u de flyers en/of folders wilt verspreiden. Zodat uw drukwerk wordt bezorgd in een gebied of wijk waar uw doelgroep sterk vertegenwoordigd is.

Stap 3:                  Maak via de online agenda een keuze wanneer u de flyers/folders verspreid wilt hebben. Afhankelijk van het gekozen gebied zullen de flyers/folders verspreid worden tussen zaterdagmiddag en woensdagavond in de door u gekozen week. U hoeft zich geen zorgen te maken. Ons drukwerk is van hoge kwaliteit en wordt altijd op de aangegeven tijd bezorgd.

Wilt u zelf eenvoudig flyers en/of folders verspreiden? Ga dan naar Huisaanhuisflyers.nl!