VIP-coaching wereldwijd in alle discretie

Artikel website en linkbuilding

Goede mentale en emotionele ondersteuning in alle discretie? Het kan!

Het was begin december 2017 en ik keek naar een documentaire over het leven van George Michael. Het leek erop dat deze getalenteerde man alles had wat hij wilde; zanger, songwriter, muziekproducent, knap, geliefd en rijk… Helaas was hij heel ongelukkig diep vanbinnen. Op 25 december 2016 overleed hij aan meerdere gezondheidsproblemen, waaronder een leververvetting. Een onnodige dood. Had hij hulp kunnen vragen zonder angst herkend te worden, had zijn leven er misschien anders uitgezien. Vanaf nu is dat mogelijk.

Als hypnotherapeut weet ik maar al te goed hoe mensen hun emotionele pijn proberen te verdringen. Ze gaan emotionele pijnstillers gebruiken in de vorm van alcohol en drugs. Tot zij op een dag hopelijk beseffen dat zij hulp nodig hebben. De meeste mensen gaan dan naar een psycholoog of psychotherapeut. Of als dezen niet kunnen helpen komen ze naar iemand als ik, een hypnotherapeut.

Wat als je niet zomaar in een wachtkamer kunt plaatsnemen?

George Michael kon die hulp niet inschakelen; hij kon geen voet buiten zetten of iemand zou hem hebben opgemerkt. Hij kon niet anders dan vanbinnen stil afzien, terwijl ook hij recht had op goede mentale en emotionele ondersteuning. Intens tragisch om te zien. Toch snap ik dat een publiek figuur als hij, of ieder ander welgesteld persoon, niet zomaar ergens in een wachtkamer gaat zitten wachten op zijn beurt.

Een speciaal coachingstraject voor VIPs wereldwijd

Toen, op dat moment, terwijl ik met tranen zat te kijken, drong het ten volle tot mij door dat deze mensen in de kou blijven staan. Ik nam het besluit hier iets aan te doen en heb een speciaal VIP-coachingstraject ontwikkeld waarbij je niet in die wachtkamer hoeft te gaan zitten met alle exposure van dien. We draaien het om. Ik ontmoet jou op de locatie die jouw voorkeur heeft. En dat zelfs wereldwijd. Omdat ook VIPS soms behoefte hebben aan een vertrouwenspersoon die hun kortdurende en doeltreffende ondersteuning biedt.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Na een vrijblijvend telefoongesprek stel ik een plan op maat op dat gericht is op jouw specifieke hulpvraag. Als mijn plan je aanspreekt, spreken wij meteen af voor een eerste sessie op een locatie naar keuze. Waar je maar wenst. Dat bespaart tijd en is discreet. Niemand zal ooit te weten komen wat het doel is van mijn bezoek. Ik garandeer dit ook in een overeenkomst wat door ons beiden wordt ondertekend voor aanvang van het traject. In een uitgebreid kennismakingsgesprek bekijken we samen wat er precies nodig is, en zal ik mijn plan nog beter daarop aanpassen. Gedurende het traject kun je rekenen op mijn volle 100% aandacht, expertise en inzet. Tussen onze bijeenkomsten door ben ik altijd beschikbaar via email.

Durf de stap te zetten

Dus ben je bekende Vlaming, Nederlander of andere wereldburger, heb je behoefte aan hulp, maar durf je de stap niet te zetten uit angst voor exposure? Meld je dan aan voor een discreet kennismakingsgesprek. Omdat ik vind dat iedereen recht heeft op goede mentale en emotionele ondersteuning.

David Ost, expert in hypnotherapie

Twijfel je nog aan de kracht van hypnose?
Spreekt het VIP-traject je aan, maar ben je nog niet overtuigd van de werkelijke kracht van hypnose? Neem dan zes minuten de tijd om een professionele reportage van een van mijn sessies te bekijken op volgende webpagina:

www.hypnose-hypnotherapie.be/vip-aanbod/

Mag gedeeld worden. Alvast bedankt!