Verdien geld met het schrijven van een review

Een review is een recensie over een product of dienst. Reviews worden tegenwoordig helaas erg veel gemanipuleerd. Bedrijven huren internet marketeers in om positieve beoordelingen over hun producten achter te laten. Hierdoor zijn reviews niet altijd even betrouwbaar. Hier wil Klezzer verandering in brengen. Via Klezzer kun je een review schrijven over producten. Voordat je een review kunt schrijven moet je ingelogd zijn met een social media account zoals Facebook of LinkedIn. Bij de review worden je openbare gegevens van je social media account getoond. Zo kunnen andere Klezzer gebruikers zien wie de review geschreven heeft. Tevens is er ook een optie om te bewijzen dat je een product daadwerkelijk in bezit hebt. Als beloning geven wij elke schrijver geld op basis van verkochte producten.

Verdien geld met je review of kopersgids

Wij belonen elke schrijver van een review of kopersgids met een gedeelte van de transactiekosten uit de categorie waar ze een review of kopersgids voor hebben geschreven. In een kopersgids vermeld je waar je op moet letten voordat je een product aanschaft. Een review is een recensie over een product wat jij in je bezit hebt.

Elk product wat je kunt vinden op Klezzer (inmiddels ruim 2 miljoen) valt in een bepaalde categorie. Bijvoorbeeld een televisie valt in de categorie televisies. Bij elke transactie die plaatsvind via Klezzer stopt Klezzer 10% van de opbrengst in de spaarpot per categorie. Stel wij verkopen een televisie en verdienen hier 10 euro aan stoppen wij 1 euro in de spaarpot van de categorie televisies. Aan het eind van de maand keren wij de helft van de spaarpot uit onder alle schrijvers van een review of kopersgids voor de categorie televisies. Zo valt elk product in zijn eigen categorie en heeft een eigen spaarpot. Je hoeft dus maar eenmalig een review te schrijven en kunt potentieel elke maand geld verdienen. De andere helft van de spaarpot telt mee voor de volgende maand. Voor meer informatie zie ook: https://nl.klezzer.com/hoe-werkt-het/

Maak van je review of kopersgids een asset

Waarschijnlijk weet je niet precies wat een asset is. Met een asset kun je structureel geld verdienen zonder hiervoor te hoeven werken. Dit klinkt een beetje ongeloofwaardig maar je hebt op dit moment zeer waarschijnlijk al een asset in je bezit. Je verdient geld zonder er iets voor te doen. Heb je al een idee? Je spaarrekening. Je krijgt aan het einde van het jaar van de bank rente over je spaargeld. Daar hoef je helemaal niks voor te doen. Het enige waar je voor moet zorgen is een positief saldo.

Omdat je bij Klezzer per verkocht product uit de gehele categorie betaalt krijgt hoef je maar eenmalig een review te schrijven en kun je potentieel geld verdienen zolang Klezzer online is. Hoe meer reviews of kopersgidsen je schrijft hoe meer je kunt verdienen.

Connect met Klezzer

Via Klezzer kun je geld verdienen met het schrijven van een review. Daarmee help je niet alleen jezelf maar ook andere mensen die een goed product willen kopen. Het is aan jou hoeveel reviews je wilt schrijven. Ook al schrijf je maar één review over een product wat jij in je bezit hebt, je kunt potentieel elke maand geld verdienen zolang Klezzer online is. Als bonus geeft Klezzer iedere nieuwe gebruiker alvast één euro! Connect met Klezzer, start met schrijven en verdien geld!