Jongerenreizen Frankrijk

Ook in 2016 worden er weer fantastische jongerenreizen Frankrijk georganiseerd. Voor jongeren die op zoek zijn naar een geweldige vakantie-ervaring met andere jongeren is dit een perfecte vakantie. Je hebt keus uit drie verschillende reisprogramma’s, allemaal met een avontuurlijk karakter.

Jongerenreizen Frankrijk – Frankrijk Actief

Bij deze actieve jongerenreis ga je tijdens de vakantie verschillende outdoor-activiteiten, onder deskundige begeleiding van professionele gidsen, beleven. Op het programma staan onder andere raften, kano-raften, canyoning, een klettersteig en een bergwandeltocht. Deze jongerenreizen sluiten we af met een spectaculaire Simi Survival Challenge, waarbij je in teamverband samen met je groepsgenoten een parcours aflegt.

Ervaring? Dan is Frankrijk Actief PLUS iets voor jou!

Al eerder een sportieve jongerenreis gedaan? Of ervaring met buitensporten? En niet bang aangelegd? Voor jou is onze jongeren reis Actief PLUS gemaakt. Bij deze actieve jongerenreis gaan we alle activiteiten net een stapje moeilijker maken. Zo gaan we raften op een heftiger rivier en ook bij het canyoning kiezen we voor een canyon die net ietsje moeilijker is. Ideaal als je al wat ervaring hebt, maar niet gelijk heel extreem wil.

Of…. onderga een canyoning ervaring!

Canyoning is misschien wel de leukste outdoor-activiteit die er is. Tijdens onze jongerenreizen Frankrijk staat canyoning sowieso op het programma, maar tijdens deze speciale canyoningweek kom je in aanraking met maar liefst drie verschillende canyons, varierend in moeilijkheid en technische vaardigheden. Onze ervaren buitensportgids loodst je na een grondige uitleg veilig door deze canyons. Een uniek avontuur dat we af maken met een aantal andere water-activiteiten zoals hydrospeed en raften op een moeilijker rivier. Deze reis is voor jongeren die niet bang aangelegd zijn en alles uit hun jongerenreizen willen halen wat mogelijk is.

Over de reizen voor jongeren zelf:

Je verblijft op een topcamping op loopafstand van het stadje Guillestre. In het stadje worden in de zomer veel dingen georganiseerd, maar op andere avonden is het er ook gezellig met terrasjes en barretjes. De camping zelf beschikt over een zwembad (tegen betaling) en is rustig, gezellig en mooi. We hebben een volledig eigen locatie tot onze beschikking met een eigen pad rechtstreeks naar het stadje toe. Jaarlijks boeken ongeveer 200 jongeren deze jongerenreizen naar Frankrijk. Simi Reizen is een reisorganisatie die zich richt op actieve vakanties voor jongeren. In 2015 wonnen we al verschillende awards voor de kwaliteit van onze reizen.